Ik ben Nick Aldewereld

Gedreven door de synergie tussen mens en technologie, ben ik gespecialiseerd in het oplossen van complexe problemen op dit raakvlak. Mijn passie ligt in het creëren van waarde door samenwerking, een kracht die mij dagelijks motiveert.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven, breng ik een rijke kennis van strategieën, digitale marketing en IT-oplossingen. Ik adviseer bedrijven niet alleen over het stellen en overtreffen van bedrijfsdoelstellingen, maar ook over het structureren van hun digitale marketingactiviteiten en het implementeren van technologische oplossingen.

Mijn benadering is mensgericht: ik geloof sterk dat in elk bedrijfsmodel de mens centraal moet staan. Technologische vooruitgang en investeringen zijn belangrijk, maar zonder focus op de menselijke factor kan duurzaam succes niet worden gegarandeerd.

Zie het persoonlijke profiel van mij als protagonist: https://www.16personalities.com/profiles/bba3012bf2f12

Quotes waarnaar ik leef:

* Blijf hongerig
* Scientia Potentia Est
* Het is niet de sterkste en ook niet de meest intelligente soort die overleeft. Het is degene die zich het beste kan aanpassen aan verandering.

In mijn privétijd ben ik een echtgenoot en vader van 2 prachtige kinderen. In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje met vrienden en sport ik graag om me goed te voelen en gezond te blijven.

Nick Aldewereld liggend op bank
Nick Aldewereld liggend op bank
Visie

Internet is een bron van oneindige kennis voor jou als mens. Met deze kennis kunnen wij onszelf en ons omgeving verbeteren. Handelen vanuit menselijke normen en waarden is essentieel voor duurzame groei.

Missie

Als social tech entrepreneur inspireer ik met mijn energie en tech oplossingen zodat jij meer waarde kan creëren.