Empower Your LinkedIn Outreach to Crush Your Goals

Benut de kracht van LinkedIn om je marketingboodschappen effectief te versturen en waardevolle leads te genereren. Met onze geavanceerde LinkedIn campagne tool bereik je gemakkelijk beslissers en opinieleiders die het verschil maken voor jouw bedrijf.

Waarom kiezen voor onze LinkedIn campagne tool?

  • Bereik de juiste mensen: Met meer dan 65 miljoen zakelijke beslissers, 17 miljoen opinieleiders en 10 miljoen C-level executives op LinkedIn, is er geen betere plek om je netwerk uit te breiden en je boodschap te delen.

  • Automatiseer je outreach: Verstuur automatisch berichten en connectieverzoeken naar bedrijven en personen, inclusief 1e, 2e en 3e graads connecties. Bespaar tijd en vergroot je efficiĆ«ntie.

  • Flexibele instellingen: Beheer actieve uren, stel inactieve dagen in en gebruik dedicated IP-adressen, zelfs tijdens het reizen.

  • Integratie met e-mail: Maak gebruik van e-mailintegraties (Outlook voor persoonlijke accounts) om je bereik verder te vergroten.

  • Realtime meldingen: Gebruik webhooks om direct op de hoogte te worden gebracht wanneer een contact je verzoek accepteert of reageert op je bericht.

  • Geavanceerde filtering: Gebruik zwarte lijsten om specifieke personen op basis van verschillende criteria uit te sluiten van je campagnes.


Hoe werkt het?

  1. Plan een Call: Wil je een campagne starten met onze hulp? Plan een call in met Nick Aldewereld en krijg persoonlijk advies en ondersteuning.

  2. Zelf aan de slag?: Liever zelf je campagne beheren? Plan een introductiegesprek in met onze partner ManyMangoes en krijg een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden van de tool.


Boek nu een call met Nick Aldewereld of plan een gesprek met ManyMangoes om direct te starten!