Ik wil dat het werkt!

Maar je weet niet hoe!

Dat is niet goed of fout. Je bent immers geen IT'er en de kennis en expertise van jezelf, je collega of externe partner is niet toereikend.

Je kan mij dan inschakelen om dit op te lossen.

Hiervoor hanteer ik een strippenkaart en dan kan ik je helpen.

Uitvoerend Digitaal Projectmanagement

Website en software wijzigingen uitvoeren in teamverband of alleen. Ik kan zowel instructies geven als uitvoeren met elke stakeholder.

Hhosting als IT ingredient is noodzakelijk maar weet niet exact hoe je dit moet configureren. Ik help je graag om die spaghetti boel te organiseren. DNS, DHCP, EMAIL, SSL ik regel het wel.

Je wilt technische en programmatische zaken uitgevoerd hebben maar spreekt de programmeertaal niet. Ik of mijn team helpen je exact te krijgen wat je wilt.

Domeinnaam+Hosting+EMail
Software configuratie

Heb je nog geen hosting, domeinnaam of email?

Geen probleem dan neem je dat hieronder af en dan geef je mij daarna technisch toegang . Zo hou je altijd zelf de touwtjes in handen. Ik ontvang een affiliate commissie.

Hostinger-LogoHostinger-Logo

Hostinger is een zeer gebruiksvriendelijke en goedkope hosting provider. Je kan jouw hosting delen met mijn emailadres zodat ik technische toegang heb.

Wefact is een compleet facturatie en administratie systeem. Je kan betalingen en bankkoppelingen maken en BTW aangiftes doen. Uitermate geschikt voor online business.