IT Consultancy 

IT Advies. De beslissingen die je moet nemen in het bedrijf hebben steeds meer betrekking op IT en technologie. Je bent slim maar het is jouw vakgebied niet, je leert bij maar af en toe hulp krijgen om details in de complexiteit te ontwaren is wenselijk.

Dan ben ik jouw man.

Computers en techologie an sich is sinds mijn puberteit al mijn passie. Mijn opa werkte bij IBM en die kwam met de eerste personal computers waarop ik los ging. De werking en toepassingen fascineerde mij uitermate.

Uiteindelijk ben ik geen IT'er geworden maar verkoop adviseur van IT oplossingen. Ik wist dat het een middel was en geen doel van een bedrijf. Daarom ben ik altijd goed geweest in de advies en verkoop. Ik hielp mensen bij het maken van de goede beslissingen met de juiste hoeveelheid informatie.


De cloud, datacenters, computers, devices,  online werkplekken, mobiel, software, webapllicaties, ERP, CRM, middleware, open source, CGI, JavaScript, HTML/CSS, full stack development, AI, VR, AR. Al die termen, en ik begrijp wat ermee word bedoelt.

 Wat je ermee kan en wat de impact is op je bedrijf en de processen.
Moeten je medewerkers nieuwe training krijgen over de nieuwe systemen?
Wat zijn de migratie valkuilen?
Hoe ga je goed over?
Van welke software maak je nog niet optimaal gebruik?
Je ziet veel in bedrijven dat er al een software oplossing is maar dat die niet optimaal gebruikt word en dat er eerder naar nieuwe software word gekeken met een hogere investering. Gemiste kans.

Wil jij desinvesteringen in de IT voorkomen? Neem dan contact op hier.